logo atv vanzari
0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Line-up 2021 Polaris RZR

Polaris RZR a fost deschizator de drumuri in ceea ce priveste categoria de side-by-side de inalta performanta. Cunoscut pentru performanta inegalabila si designul centrat pe rider, SSV-ul sport RZR a devenit alegerea de top a celor mai mari entuziasti off road. Modelele RZR continua sa domine oferind tehnologie si inovatii exclusive in domeniu (cum ar fi suspensia Dynamix ajustabila, Ride Command etc.).

SSV-urile RZR Pro XP, RZR XP Turbo si RZR Turbo S au primit imbunatatiri pentru sezonul 2021 si sunt pregatite de aventura pe cele mai dificile trasee. Multe din caracteristici sunt inspirate de feedback-ul din partea pilotilor.

Gamele 2021 RZR XP Turbo si RZR Turbo S beneficiaza de designul pentru ambreiaj preluat de la Pro XP si vin cu geometrie optimizata si flux de aer superior pentru racire mai eficienta. Rezultatul este o uzura mai mica si o rezistenta mai mare a curelei.

Nou in lineup, modelul 2021 RZR Turbo S Lifted Lime Limited Edition este dedicat riderilor care vor sa isi puna in valoare potentialul pe traseu, mentinand in acelasi timp un stil unic. Detine vopsea premium, DYNAMIX Active Suspension, display RIDE COMMAND 7-inch, sistem audio, lumini cu accente LED si faruri LED, portiere mai joase si acoperis din aluminiu. In afara acestei editii limitate, modelele 2021 RZR aduc toate grafica si optiuni de culoare noi, atractive.

Upgrade-uri aduse line-up-ului 2021 RZR Pro XP si RZR Pro XP 4:

  • Sistem audio imbunatatit – Prin parteneriatul cu Rockford Fosgate, lider UTV audio, RZR continua sa imbunatateasca primul sistem off road audio integrat din fabrica.
  • RIDE COMMAND – Polaris a introdus functia Follow Mode pe Group Ride. Riderii pot inscrie un traseu pe harta pentru a putea fi urmat de alti colegi.
  • Admisii de aer optimizate pentru ventilatie superioara
  • Anvelope usoare pentru agilitate crescuta.
  • Suspensii optimizate pentru RZR Pro XP.
  • Sunt disponibile 20 de accesorii optionale pentru confort sporit la pilotare, inclusiv RIGID® Chase Light cu unsprezece moduri selectabile, portiere noi si aparatori de vant.
  • Toate modelele 2021 RZR cu exceptia RZR 570 sunt prevazute standard cu adaptor port de incarcare pentru ca bateria sa ramana incarcata chiar si dupa perioade lungi de inactivitate.

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre