PRP aduce noi produse pentru RZR si Wildcat in 2014

15 January 2014
PRP aduce noi produse pentru RZR si Wildcat in 2014

PRP aduce in 2014 cateva produse noi pentru Polaris RZR si Arctic Cat Wildcat.

Portiere demontabile pentru RZR

Noile portiere indepartabile pentru RZR de la PRP au o deschidere mai mare pentru a putea ajunge mai usor la rezervorul de combustibil, marginea de sus mai joasa pentru a tine mai comod bratul iar portierele in sine se pot demonta de pe cadru pentru economie de spatiu. Aceste usi durabile cu cadru de otel se potrivesc la modelele RZR 800 si 900 din toti anii. Portierele se vor vinde la un pret retail de 580 $ in culoare standard neagra si optional acoperite cu vinyl pentru inca $80.

Cutie centrala pentru RZR XP 1000

Cutia centrala pentru RZR XP de la PRP (55 $) se monteaza intre scaune. Spatele si lateralele sunt confectionate din ploiester acoperit cu vinyl durabil iar fata este captusita cu fibra de carbon cu un buzunar din panza pentru telefonul mobil sau pentru obiecte mici. Disponibila cu contur rosu sau portocaliu.

Cutii pentru portiera Wildcat

Cu patru curele ajustabile, aceste cutii pentru portiera se potrivesc pe orice model de Wildcat. Pretul de retail este de 45 $ si sunt disponibile cu contur verde sau negru.

Scaune cu suspensie RS

Scaunele PRP RS Suspension Seat sunt disponibile acum online si retail la un pret de 365$. Prevazute cu laterale mai joase si umeri usor mai lati, scaunele RS sunt proiectate pentru rideri mai mari care vor mai mult decat ceea ce ofera alte scaune aftermarket. Puteti customiza scaunele RS cu orice material si culori PRP fara taxe suplimentare.

Reducere de pret pentru scaunele cu spatar inalt si Grand Prix

Scaunele PRP High Back UTV seat se vinde la un pret retail de 299$, iar cele Grand Prix ($389) au beneficiat de o reducere de pret de 36 $ in 2014.

Produse pentru RZR XP 1000

Tot ca noutate pentru 2014, PRP aduce urmatoarele produse: RZR XP 4 Soft Top ($325), RZR XP 1000 Soft Top ($199), RZR XP 1000 Double Bag ($80) si RZR XP 1000 Harnesses ($139).

Te-ar putea interesa si:

WHITE FRIDAY 9-12 februarie

In perioada 9-12 februarie, ATVROM - destinatia ta de aventura - anunta sosirea celei mai asteptate campanii a anului: White Friday Experience! Cu reduceri si oferte exclusive, aceasta perioada este dedicata tuturor pasionatilor de aventura off-road ...

Citeste mai mult
Taguri