0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Indian Scout Bobber Sixty 2021

Motocicleta Indian Scout Bobber Sixty combina tehnologia de ultima ora cu un look inspirat de modelele old-school, astfel incat va atrage instant priviri admirative.

Acest model din familia de motociclete Indian se caracterizeaza prin usurinta manevrarii indiferent de viteza, dispune de un cadru usor din aluminiu si de o sa confortabila de inaltime joasa (649 mm). Cu un styling autentic de bobber, motocicleta 1000cc de fata se afirma prin simplitatea detaliilor si permite personalizarea cu o gama variata de accesorii, in functie de preferintele fiecarui rider. Logo-ul Indian nu lipseste de pe rezervorul de capacitate 12.5 L, amintind de performanta legendara a motocicletelor provenind de la primul constructor american. Pozitia de pilotare joasa nu compromite confortul.

Din punct de vedere tehnic, Scout Bobber Sixty se bazeaza pe un motor V-Twin, 1000cc, pe racire cu lichid, capabil sa dezvolte 78 cai putere (58.2 kW) si care vine cuplat la o cutie cu 5 viteze. Suspensiile moderne - pe fata cu furca telescopica (cursa 120mm) si pe spate cu o cursa 51mm contribuie la o pilotare lina in oras si la drum lung.

Motocicleta Indian Scout Bobber Sixty 2021 este disponibila cu mai multe variante de culoare: Thunder Black, Titanium Metallic ABS, Blue Slate Smoke ABS, Thunder Black ABS si Thunder Black Smoke ABS.

 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre