0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

2023 Piaggio MP3 lineup

news img

Liderul pe segmentul de scutere cu trei roti, Piaggio MP3, ridica din nou stacheta in termeni de tehnologie si debuteaza online cu o campanie de pre-booking dedicata. Nivele de confort si siguranta fara precedent, echipamente si caracteristici de ultima ora.

Piaggio MP3 este primul scuter din lume care dispune de sisteme de asistenta pentru rider avanasate ARAS, dezvoltate de Piaggio. Design sport, instrumentar cu display 7” TFT, pornire electrica, conectivitate si navigatie. Versiunea 530 HPE Exclusive ofera cruise control, mod marsarier cu camera de vedere spate. Trei variante alimentate de motoarele de inalta performanta 400 si 530 HPE.

1 iunie 2022 - Piaggio MP3, primul scuter cu trei roti aparut pe piata si un vehicul care a revolutionat mobilitatea urbana si metropolitana in 2006 inventand un intreg nou segment de piata, care inca domina in prezent, a primit o serie de revizuiri. Designul sau este mai sportiv ca niciodata si se inspira mult din lumea auto, in timp ce dotarile tehnice inalte duc confortul la pilotare la nivelul urmator.

Piaggio MP3 este primul scuter din lume care beneficiaza de sistemele de asistenta ARAS Advanced Rider Assistance Systems, cu o suita de functii inovatoare utile pentru pilot care se bazeaza pe tehnologia Imaging Radar 4D dezvoltata de Piaggio Fast Forward, filiala de robotica a Grupului Piaggio care opereaza in Boston, SUA. Pachetul este completat de instrumentarul complet color 7” TFT, pornire electrica, conectivitate cu navigatie. Varianta Piaggio MP3 530 hpe Exclusive primeste cruise control si functia marsarier cu camera de vedere spate.

Noua gama Piaggio MP3 cuprinde trei versiuni alimentate de motoarele potente din familia hpe (High Performance Engine). Modelele Piaggio MP3 400 hpe si Piaggio MP3 400 hpe Sport sunt echipate cu motorul 400cc capabil sa livreze peste 35 CP, iar Piaggio MP3 500 hpe Exclusive se bazeaza pe noua unitate 530 hpe, atingand puterea record pentru aceasta clasa de peste 44 CP. Modelul 530 dispune, de asemenea, de cuplu crescut fata de unitatea 500 hpe anterioara, oferind pilotare fara efort si o livrare mai lina a puterii.

In termeni de stil, noul Piaggio MP3 se remarca printr-un look nou. Partea frontala a caroseriei a fost complet reproiectata si include un grup dispus orizontal de lumini LED. In centru veti gasi o admisie de aer mica si sporty cu grilaj 3D in forma de fagure. Aerodinamica zonei joase a fost gandita pentru a asigura stabilitate imbunatatita. Noul model de scuter Piaggio are multe caracteristici de design inspirate de trendurile recente auto, cum ar fi farurile frontale si indicatoarele integrate in arcadele rotilor. Spatele are un caracter distinctiv, cu linii care conduc catre unitatea de far de pe spate - un singur element LED orizontal amplasat deasupra deschiderii difuzorului. Pozitionarea placutei de inmatriculare pe aparatoarea de noroi este o solutie noua pentru Piaggio MP3, contribuind la un look extrem de curat al coditei.

Ceea ce diferenteaza modelele Piaggio MP3 de concurenta sunt componentele de inalta calitate. Saua confortabila cu ergonomie imbunatatita, displayul 7” TFT color (cel mai mare in clasa sa) si noile controale usor de gestionat au rolul de a imbunatati experienta utilizatorului. Riderul poate folosi sistemul de conectivitate PIAGGIO MIA, cu navigator inclus. Scuterul 530 hpe Exclusive aduce standard trei harti de motor selectabile (Comfort, Eco, Sport) si cruise control. Ecranul permite o vedere clara de la camera spate atunci cand este activat modul marsarier si ofera informatii legate de siguranta prin functiile BLIS (Blind Spot Information System) si LCDAS (Lane Change Decision Aid System) ale sistemului de asistenta pentru rider ARAS. Pornirea electrica ii permite riderului sa porneasca motorul fara sa foloseasca cheie. Scuterele Piaggio MP3 vor fi disponibile de la sfarsitul lunii iulie.

Gama de scutere Piaggio este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre