0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Scuterul electric Tulip, o adevarata inovatie in design

news img

Scuterul electric Tulip cu trei roti proiectat de Ognyan Bozhilov ce ia forma unei flori, iese din tipar cu un design impresionant, depasind granitele creativitatii conventionale.

Tulip este doar un concept si nu il vom vedea prea curand in productia de masa, insa este de apreciat aspectul nou creat de  Bozhilov. Cadrul din aluminiu ia forma unei flori avand functie de scut de protectie, pilotul fiind asezat ca intr-un cocon. Aripile forntale acopera complet anvelopele creand iluzia de continua miscare a scuterului, pe cand anvelopa spate are un look asemanator TRON. Potrivit lui Bozhilov, bateria litiu-ion este capabila sa puna in miscare scuterul la o viteza maxima de 80km/h (50mph) acoperind o distanta maxima de 96,5km (60 mile) la o singura incarcare completa.

Nu va asteptati sa vedeti scuterul electric Tulip cu trei roti pe sosele prea curand, este inca in faza incipenta de simplu concept de grafica pe calculator, fiind necesare fonduri substantiele pentru a incepe o linie de productie. Chiar daca Ognyan Bozhilov nu va gasi investitori, merita un rand de aplauze pentru viziunea ambitioasa si designul deosebit al scuterului Tulip.

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre