0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Scuterul Vespa 946 Emporio Armani a fost lansat in SUA

news img

Pentru scuteristii ce doresc stil si eleganta in transportul pe doua roti, Vespa a debutat acum modelul 946 Emporio Armani in Statele Unite ale Americii.

Pentru a marca 40 ani de ani de la infintarea Emporio Armani si 130 de ani de existenta a Grupului Piaggio, casa de moda italiana a facut echipa cu producatorul italian de vehicule Piaggio pentru a reinventa clasicul Vespa 946, introdus pe piata pentru prima oara in 1946. Giorgio Armani s-a ocupat de partea estetica pentru a crea o versiune speciala a modelului Vespa 946, o imbinare de succes intre clasic si contemporan. Asadar, Vespa 946 are paleta de culori propusa de Armani, o combinatie de gri cu elemente subtile verzi, vizibile doar in anumite conditii de luminozitate.

In acest an, pentru a sarabatori lansarea din SUA a modelului Vespa 946 Emporio Armani, a avut loc un eveniment pe 14 octombrie la magazinul Emporio Armani din SoGo, pe 410 Wst Broadway, New York.

In SUA, Vespa 946 Emporio Armani va fi disponobil la dealerii din marile orase, inclusiv, New York City, Miami, Dallas, Los Angeles, San Francisco si Chicago.rmatorul eveniment de lansare va fi la Beijing pe 30 octombrie.

 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre