logo atv vanzari

Sistemul APRC - Aprilia Performance Ride Control

Sistemele moderne de control dinamic Aprilia sunt derivate direct din tehnologia implementata pe modelele brandului concurente in seriile de Superbike. Prima motocicleta Aprilia de productie echipata cu sistemul Aprilia Performance Ride Control este modelul RSV4 Factory.

Setul de sisteme de control la pilotare dezvoltat de producatorul italian este deocamdata singurul de acest tip care oferă auto-calibrare și control al roților și include: ATC (Aprilia Traction Control), AWC (Aprilia Wheelie Control), ALC (Aprilia Launch Control) și AQS (Aprilia Quick Shift).

Launch Control - sistemul raspunzator de cresterea acceleratiei

Aprilia Quick Shift - serveste la schimbarea rapida a vitezei atunci cand riderul nu isi permite sa piarda nicio secunda.

ATC Aprilia Traction Control - sistem exclusiv de control al tractiunii dezvoltat de Aprilia pentru a obtine rezultate pe orice tip de suprafata, cu un plus de incredere si pentru siguranta imbunatatita. Senzorii de viteza permit unitatii de control sa determine viteza de rulare in orice moment si utilizeaza un sistem sofisticat de comunicatie pentru a facilita interactiunea cu ECU.

AWC Aprilia Wheelie Control - visul oricarui rider este sa exploateze intreaga putere si potential al motociclelor superbike moderne, iar sistemul AWC a dovedit ca poate determina rezultate extraordinare. Multumita sistemului patentat Wheelie Detection, AWC faciliteaza un control optim la acceleratie. Dispune de trei setari pentru a intalni necesitatile fiecarui pilot.

RbW Ride by Wire - O accelerație electronică foarte sofisticată, care la un moment dat era rezervată modelelor de curse. Sistemul RbW comunică cu ECU-ul motorului pentru a obține cele mai bune rezultate si pentru a oferi o accelerație instantanee de la turații joase și medii până la viteza maximă. Un motor eficient oferă de asemenea marele avantaj al consumului redus de combustibil.

 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre