logo atv vanzari

Nu ai un skijet? Cumpără-ți și vei fi atracția mării!

Vine vara, bine-mi pare! Merg cu skijetul pe mare!
Vremea rece a trecut, a venit timpul să te gândești la concediu! Ți-ai imaginat cum îți vei petrece cele mai toride zile de vară? Dacă nu, îți propunem noi!  Cu skijetul! Dar, ATENȚIE! Trebuie să cunoști legislația în vigoare, pe care te rugăm să o consulți. Apoi, îți poți cumpăra unul de la ATVRom Pitești și, în funcție de model, te poți plimba de colo-colo pe lacuri, poți faci niște trick-uri ușoare, ori, cu ceva mai puternic, să simți adrenalina pe mare. Noi venim cu ceva modele interesante alături de care tu, împreună cu familia sau cu prietenii, să te bucuri din plin.

Începem cu Sea-Doo GTI 90 '19 - un skijet care se face remarcat prin versatilitatea incredibilă, stabilitatea unui model GTI și distracția specifică unui PWC modern, spațiu pentru pilot și 2 pasageri. Făcut pentru distracție în compania prietenilor sau a familiei.

De Sea-Doo GTX 155 '19 nu te vei plânge clar! Este un skijet de lux, echipat cu toate accesoriile și tehnologiile necesare pentru distracție nelimitată și siguranță maximă. Este un skijet profesionist și puternic, potrivit atât novicilor, cât și veteranilor, este modern și extrem de distractiv de pilotat.

Și dacă tot nu te-am convins, atunci îți prezentăm cel mai puternic și mai bine echipat skijet Sea-Doo GTX Limited 300 '19 . Are un design ultra-modern al carenei din fibră de sticlă, motorizare Rotax GTX LTD 300 cu supercharger care îi permite să dezvolte până la 300cp. Are un nivel înalt de manevrabilitatea prin echiparea cu suita de sisteme electronice de control specifice skijeturilor Sea-Doo.

Sperăm să te fi convins. Te așteptăm pe site www.atv-vanzari.ro de unde își poți alege o multitudine de variante, la sediul ATVRom din Mărăcineni, DN73 Nr. 305 A sau ne poți contacta la numărul de telefon  0749 229 950. Îți vom oferi  toate detaliile necesare!

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre