0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Avantajele scuterelor Piaggio MP3

news img

Scuterele cu trei roți Piaggio MP3 ale Casei Pontedera impresionează la prima vedere prin look-ul neobișnuit, ceea ce le face extrem de atractive în general în rândul noilor generații de piloți. Nici din perspectivă tehnică aceste vehicule nu sunt mai prejos, excelând prin manevrabilitate și stabilitate superioare.

Pentru modelele de scutere Piaggio MP3 producătorul a optat pentru optimizări în zona de design și finisaje.
Cei în căutarea unui vehicul cu look elegant au toate șansele să găsească în scuterul Piaggio MP3 Business 500 2018 un partener de deplasare urbană de vis, cu toate dotările necesare pentru o experiență de pilotare excelentă. În schimb, versiunea Piaggio MP3 Sport 500 se adresează predominant profesioniștilor în permanentă mișcare pe străzile aglomerate ale orașului și se distinge prin caroseria zveltă și aerodinamică cu forme elegante și multiple opțiuni de culoare.

Modelele seriei Piaggio MP3 vin echipate cu sistemele avansate ABS și ASR.

În ceea ce privește scuterul 493cmc Piaggio MP3 Business 500 merită precizat că este cel mai puternic din gamă și a fost conceput în scopul simplificării tranzitului zilnic pe drumurile blocate din marile aglomerări urbane. Designul inovator cu 3 roți are rol în creșterea stabilității.

La nivel de motorizare, scuterul Piaggio MP3 Business 500 are în dotare un monocilindru de 493cc 38cp, îndeajuns de puternic pentru a asigura o doză sănătoasă de distracție în drum spre serviciu, școală sau înapoi acasă. Un alt avantaj constă în consumul mediu de 22.7 Km/l pe străzile orașului, precum și în reducerea emisiilor dăunătoare mediului, fapt apreciat de numeroși rideri cu simt ecologist.

Merită subliniat că acest scuter cu 3 roți este capabil să își mențină echilibrul în repaus datorită sistemului electro-hidraulic de blocare a suspensiei față, iar pilotul nu mai este nevoit să coboare picioarele la sol în momentul opririi la semafor.

Pachetul de dotări standard include sistemul ABS cu 3 canale ce servește pentru controlul individual al fiecărei roți, alături de sistemul ASR pentru controlul tracțiunii, la care se adaugă amortizoarele reglabile pe spate și frânele puternice pe disc.

În concluzie, oricine se luptă zilnic cu traficul intens și dorește să piloteze un scuter premium poate opta cu încredere pentru modelul Piaggio MP3 Business 500 ABS ASR.

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre