0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Triumph Hinckley sarabatoreste aniversarea de 25 ani

Triumph sarbatoreste aniversarea a 25 de ani de la deschiderea fabricii din Hinckley, Leicestershire din Regatul Unit. Pe 23 mai va avea loc ziua portilor deschise ale dealerilor Triumph din Regatul Unit pentru a celebra productia din ultimul sfert de secol al motociclcetor de exceptie.

 

Firma Hinckley pune la dispozitie in locatiile dealerilor cele mai recente motociclete din gama Triumph, precum si echipamente, accesorii si articole de imbracaminte casual. De asemenea, vor fi prezente si unele dintre cele mai reprezentative modele Triumph din ultimii 25 de ani, datorita sutelor de propietari ce ofera motocicletele lor pentru afisare in acea zi.

 

Triump mai pune la bataie si multe premii, in urma participarii la aceasta zi, norocosii au posibilitatea de a castiga un weekend pentru doua persoane in Barcelona, cu toate cheltuilile incluse, avion, cazare, tur VIP cu elicopterul si 250 EURO bani de buzunar. Alte premii includ doua bilete duble la un show de motociclete din UK si tricouri editie limitata. 

 

Rick Cawley, directorul general de la Triumf din Marea Britanie si Irlanda a declarat "Acest an marcheaza 25 de ani de existenta a Hinckley Triumph. Dupa nenumarate noi modele scoase pe piata si in jur de 700 000 de unitati vandute, continuam sa fim producatorul de top de motociclete din Marea Britanie. Acesta zi de celebrare, va reuni piloti din intreaga tara ce se vor bucura de oferte speciale, plimbari de testare si multe premii. De asemenea vor putea viziona la dealerii locali noile noastre modele Tiger 800 XC si XR, ce vor fi disponibile spre vanzare in cursul acestei luni."

 

 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre