logo atv vanzari

Troliul Polaris din dotarea ATV-urilor Sportsman si ACE

Polaris a ridicat standardele in industria de profil prin echiparea vehiculelor sale off road cu troliul PRO HD, ce ofera posibilitatea de recuperare rapida a coardei. Troliul este integrat  liniei PRO HD Winch si reprezinta un produs de top disponibil pentru modelele de UTV-uri Polaris si ATV-urile SPORTSMAN si ACE.

Prin intermediul caracteristicii Rapid Rope Recovery, franghia este re-bobinata de cinci ori mai repede decat treapta inferioara, permitand pilotilor de vehicule 4x4 off road tip UTV sa revina rapid pe trasee si sa continue calatoria catre destinatia dorita. Acest troliu a devenit de anul trecut o dotare standard din linia PRO HD Winch pentru urmatoarele game de modele: RANGER, RZR, GENERAL, SPORTSMAN si ACE.

Facilitatea Rapid Rope Recovery a fost dezvoltata respectandu-se un proces riguros de testare, principala prioritate a producatorului constand in mentinerea calitatii si durabilitatii.

Lineup-ul de trolii Polaris PRO HD este, de asemenea, echipat cu control wireless si detine o caracteristica de auto-oprire a bobinei. Ofera longevitate si usurinta in utilizare, inclusiv in cele mai dure conditii.

Prin amplele teste efectuate in medii dificile pe parcursul a mii de ore, inginerii Polaris au extras informatii esentiale pentru a realiza o serie de imbunatatiri semnificative:

- transmisie: producatorul a revizuit de multe ori materialele din angrenaj, studiind duritatea si detaliile profilului angrenajului cu scopul de a regla efortul de deplasare si pentru a facilita schimbarea vitezelor in pozitie corecta de fiecare data;

- telecomanda fara fir: dupa ce pilotul a incheiat trolierea, este ideal sa poata ghida optim franghia pe masura ce se desfasoara re-bobinarea.

- oprirea automata (Auto Stop): cand coarda revine in pozitie, troliul se opreste.

  • cutie de receptor wireless: Polaris, fidel politicii de a veni in intampinarea celor mai exigente criterii ale clientilor, a dorit sa se asigure ca troliul va functiona fara probleme chiar si in conditii de apa si noroi. 

Polaris Pro HD Winch Lineup

Gama de trolii cu recuperare rapida a coardei (Rapid Rope Recovery) beneficiaza de urmatoarele caracteristici standard:

  • Rapid Rope Recovery
  • Tehnologia Auto Stop
  • Telecomanda Wireless
  • Sfoara sintetica Premium de 15.24 metri (50 feet)
  • Motor cu magnet permanent etans
  • Transmisie sigilata
  • Controler de mare putere
  • Placile integrate si cele de montare asigura o potrivire perfecta
  • In functie de vehicul, poate necesita un cablu de conectare a bateriei.

Compania noastra, in calitate de distribuitor autorizat de ATV-uri si SxS-uri provenind de la producatori de top, va pune la dispozitie consumabile pentru vehicule 4x4 de teren, echipamente si diverse accesorii precum trolii marcile ComeUp si Warn.

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre