0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Victory Motorcycles a anuntat participarea la cursa TT


Victory Motorcycles a anuntat intentia de a participa la evenimentul International Isle of Man Tourist Trophy (TT) cu un model prototip de motocicleta electrica de curse. Pilotii echipei Victory, sunt legendarii William Dunlop si Lee Johnston, cunoscut in lumea curselor ca "General Lee".

 

Echipa Victory va concura pe Insula Man TT la clasa motocicletelor electrice, fiind prima cursa profesionala de motocicletele electrice din Europa la care Victory Mororcycles participa. Parker, producatorul sistemelor de miscare si control, este cel care a asigurat motoarele de inalta performanta GVM PMAC pentru ambele vehicule. "Intreaga echipa Victory este incantata de a face istorie cu acest efort." a declarat Rod Krois, directorul general Victory. "Stim cu siguranta ca experienta lui William Dunlop si dedicatia lui Parker pentru continua dezvoltare a motocicletelor electrice Victory ne va propulsa intr-un viitor puternic si de succes in gama motocicletelor electrice".

 

Cu peste 100 de ani de istorie, cursa anuala International Isle of Man TT are loc pe Insula Man situata in Marea Irlandei, intre Irlanda si Anglia. Clasa SES TT Zero din cadrul evenimentului pentru motocicletele electrice consta in o tura a insulei de 60.72 km (37.73 mile), Mountain Course, programata pentru 10 Iunie 2015. "Sunt mai mult decat incantat sa particip la cursa de pe Insula Man" a declarat pilotul profesionist William Dunlop. "Motoarele elctrice au multe avantaje si Insula Man este un test cu adevarat interesant pentru motocicletele de curse". Lee Johnston a spus "este palpitant sa faci parte din miscarea in curs de dezvoltare a motocicletelor electrice".

 

Prototipul electric Victory Racing beneficiaza de controale electronice sofisticate pentru a maximiza puterea de varf, livrarea de energie si durabilitatea in conditii de cursa. Inginerii de la Victory au modificat sasiul special pentru aceasta cursa, sesiunile de testare avand loc in America de Nord.

 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre