0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Yamaha Motor lanseaza noul scuter Fascino

 

Compania Yamaha Moto lanseaza in India noul model Fascino, un scuter cu un design atragator si conceptul de "Rich & Classy Modern Retro". Aceasta varianta eleganta de scuter, are un design fermecator, o greutate redusa, si ofera usurinta in utilizare, precum si unul dintre cel mai bun consum de combustibil din categoria scuterelor de 115cc din India.

 

In plus fata de caracteristicile de confort si depozitare, scuterul Fascino are un design dinamic cu piese cromate ce aduce un sentiment de rafinament si clasa, un motor cu cel mai mic consum de combustibil din clasa sa. De asemena cantareste doar 103kg, fiind cel mai usor scuter introdus de Yamaha pe piata din India, ce contribuie atat la eficienta consumului cat si la usurinta de manipulare a acestuia. Noul model va fi disponibil in cinci culori, inclusiv o varianta cromata mata, pentru a satisface cererea clientilor mai tineri. Fascino va fi fabricat si vandut de catre compania IYM Yamaha Motor (India Yamaha Motor Pvt. Ltd).

 

India are cea mai cerere pe piata vehiculelor pe doua roti din lume, cu un total de 16 milioane de unitati vandute in 2014. Din cadrul acestora, categoria scuterelor reprezinta 25% din vanzari, si este in crestere pe an ce trece. Din 2012, Yamaha Motor a introdus o gama noua de scutere in India, din care fac parte gama CYGNUS RAY si CYGNUS α, iar numarul clientilor pe piata a crescut exponential. Fascino este destinat sa extinda in continuare vanzarile din categoria scuterelor, ce are ca target potentialii clienti tineri.

 

 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre