0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Zero Motorcycles primeste fonduri in valoare de un milion de $


Zero Motorcycles, liderul global din industria motocicletelor electrice, a anuntat ca au primit fonduri in valoare de 1,009,220$ de la Comisia de Energie al Californiei (CEC). Dupa anuntarea intentiei de extindere pe piata italiana, compania de motociclete eletrice, cu sediul central in California, a primit inca o sursa de ajutor financiar de la CEC. Este o dovada clara a cresterii increderii in capacitatea companiei de a a-si imbunatati linia actuala de fabricatia si posibilitatea de extindere inafara pietei americane. De asemenea, aceste fonduri au venit la un moment oportun pentru Zero, intrucat piata in acest segement a fost eliberat o data cu caderea recenta a afacerei Brammo.


"Suntem in continua dezvoltare in ceea ce priveste transportul, tehnologia si eficienta comsumului de energie" a declarat Directorul Genereal al Zero Motorcycles, Richard Walker. "Aceasta subventie generoasa si increderea investitorilor nostrii ajuta la acccelerarea cresterii noastre la nivel mondial, prin extinderea fortei de munca al companiei Zero si inovarea produselor noastre". Compania Zero Motorcycles a fost fondata in 2006 la Santa Cruz si inca de atunci este liderul mondial pe segmentul motocicletelor electrice. In fiecare an, linia de modele a progresat in performanta, caracteristici si valoare. Motocicletele Zero sunt fabricate la sediul central al companiei in California Scotts Valley. 


"Este interesant de a observa cresterea celor de la Zero Motorcycles, de la o linie de productie pilot pe care am finantat-o, la o linie de fabricatie extinsa", a declarat Janea A. Scott comisarul principal al transportului de la CEC. "Trecerea de la vehciulele mai vechi, ce polueaza la vehicule cu emisii zero ajuta statul sa indeplineasca obiectivele in ceea ce priveste protectia mediului si reducerea consumului de petrol". CEC este axata pe promovarea eficientei si conservarea energiei, sprijinirea ceretarilor de varf si dezvoltarea resurselor regenerabile de energie din California.


Zero se angajeaza sa utilizeze subventia CEC pentru a extinde capacitatea de productie prin imbuntatirea si cresterea liniei de fabricatie, eficienta acesteia si proceselor de inginerie. "Noi consideram ca finantarea primita de la CEC este ideala pentru acest tip de proiect, fabricarea de tehnologie prietenoasa cu mediul, pentru California din secolul 21" a declarat Kai Hypko, Vice Presedintele de la Zero Motorcycle. "Pe masura ce vehicuele electrice contionua sa castige popularitate, Zero Motorcycles ajuta la reducerea utilizarii de petrol, imbunatatirea calitatii aerului si a eficientei energetice, si in acelasi timp creand noi locuri de munca calificate in California".

 

 

 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre