0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Trolii Warn


Producator

INEL

12 EUR + TVA

TROLIU RT15

314 EUR + TVA

Despre Warn

Povestea celor de la Warn a inceput in anul 1948 cand Arthur Warn  prin mica sa companie Warn Industries, a inceput sa construiasca diferentiale pentru Jeep-urile ce erau folosite in al doilea razboi mondial, creand astfel masini foarte performante in  orice fel de teren. Sediul initial se gasea in Seattle Washington, iar un atu important era spiritual inovativ de care dadeau dovada.

Asa  ca in 1956, Warn produce primul troliu care va fi repede acceptat  de toata lumea: de lucratorii forestieri, de pasionatii de off-road, de industria constructoare, etc.

Warn se impusese in acest moment ca lider in acest domeniu.

In 1970 ajunsese la o gama foarte variata de produse: diferentiale manuale sau automate pentru masini 4X4, trolii electrice sau hidraulice, trolii de mare putere  si diferite kit-uri de montaj.

Apoi a inceput o fructuoasa colaborare cu Ford Motor Company, urmata de cea cu AM General, firma care produce Hummer, troliile produse capatand renumele de ‘’troliile alese’’

In 1986 sediul companiei se muta Portland , Oregon la iar fiul lui Arthur Warn, Michael Warn devine presedintele acesteia

Dupa anii 1980 piata de atv-uri cunoaste o puternica dezvoltare, lucru observat de cei de la Warn, care in 1988 patenteaza primul troliu special creat pentru atv-uri.

Intre anii 1991 si 1999, Warn sufera modificari constructive majore, printre care amintim implementarea ISO 9001/QS-9000.

Divizia care se ocupa in special de atv-uri cunoaste o dezvoltare extrem de rapida si stabileste  contracte cu Polaris, Bombardier si Yamaha.

Cu toate ca afacerile mergeau foarte bine, Michael warn decide in anul 2000 sa vanda intreg portofoliul de actiuni catre Endeavour Capital si Norwest Equity Partners. Miscarea a fost una benefice pentru Warn deoarece a beneficiat de o infuzie mare de capital care i-a permis ulterior sa continue dezvoltarea si diversificarea.

In 2002 Warn lanseaza o noua gama de produse destinate muncitorilor profesionisti care aveau nevoie de unelte puternice si performante si alta dedicata celor care erau dornici sa mestesugareasca, cunoscuta sub numele de ‘’do it yourself’’.

 Warn continua sa se dezvolte, creand noi canale de distributie, noi metode de fabricare, facand sponsorizari si participand la actiuni voluntare care aveau scopul de a ajuta comunitatea locala si obtinand si ISO 14001..

In octombrie 2003, Warn fuzioneaza cu Dover Corporation, un alt pas important in dezvoltare, care s-a tradus prin deschiderea de noi subunitati in: Olanda, Oregon, Ohio si Mexic.

In present Warn continua sa ne uimeasca cu produse innovative, de mare putere, extreme de fiabile, iar ultima aparitie pe scena si-a facut-o primul troliu cu racire pe aer din lume , Endurance 12.

F.A.Q

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.
Preturile pentru trolii difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.
Da, puteti cumpara accesorii in rate. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.
Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre