0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Utile Can-am Bombardier


Producator
Can-am Bombardier Kit LinQ BASE

Can-am Bombardier Kit LinQ BASE

16 EUR + TVA
Can-am Bombardier Piese de schimb LinQ

Can-am Bombardier Piese de schimb LinQ

19 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Curea pentru namol pentru G2, G2L si G2S

Can-am Bombardier Curea pentru namol pentru G2, G2L si G2S

44 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Footpeg Kit Can-Am Outlander

Can-am Bombardier Footpeg Kit Can-Am Outlander

51 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Razuitoare de gheata pentru sistemul de urmarire Apache Backcountry

Can-am Bombardier Razuitoare de gheata pentru sistemul de...

68 EUR + TVA
Can-am Bombardier Tailgate Limiter Kit pentru atv 6x6

Can-am Bombardier Tailgate Limiter Kit pentru atv 6x6

77 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Lanturi de anvelope spate

Can-am Bombardier Lanturi de anvelope spate

108 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Maner conic din aluminiu

Can-am Bombardier Maner conic din aluminiu

110 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Suporturi aluminiu picioare pilot

Can-am Bombardier Suporturi aluminiu picioare pilot

114 EUR + TVA
Can-Am Bombardier Suport de dispozitive electronice

Can-Am Bombardier Suport de dispozitive electronice

134 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Piese de rulare cu auto-curatare

Can-am Bombardier Piese de rulare cu auto-curatare

282 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Cric cu surub pentru off-road pentru Maverick X3 & Maverick X3 MAX

Can-am Bombardier Cric cu surub pentru off-road pentru Maverick...

443 EUR + TVA

Despre Bombardier

Totul a inceput in momentul in care  ne-am confruntat cu un adversar de temut: zapada. Astfel am inventat un nou sport: snowmobilul. Apoi ne-am indreptat atentia catre alte provocari. Inovatia nu este doar o pasiune pentru noi, este o traditie.

In 1937, Joseph-Armand "Bombardier" patenteaza primul vehicul capabil sa se deplaseze in conditii de zapada, denumit mai tarziu B7 snowmobile.

Inca din anul 1942, atunci cand J.A. Bombardier a fondat compania, numele nostru a fost sinonim cu creativitatea si calitatea. Spiritul  sau ne-a transmis legamantul de a fi mereu in cautarea unor noi frontiere si de a incerca in permanenta sa ne extindem. Astazi, in America, Europa si Asia-Pacific, aproape 5500 de oameni tin spiritul Bombardier in viata, in toate vehiculele recreationale si in absolut toate produsele create.

In BRP, adica Bombardier Recreational Products, inovatia si pasiunea sunt centrul, in jurul caruia se afla creatiile si serviciile noastre. Indiferent daca vorbim de skijet-urile Sea-Doo, snowmobilele Lynx si Ski-Doo, motoarele si kart-urile Rotax, ATV-urile Can-Am, roadster-ele Spyder si motoarele outboard Evinrude, aceste capodopere traiesc prin tehnologia moderna si designul de exceptie, toate inspirate de un singur gand, acela de a putea oferi clientilor nostri cele mai bune experiente.

Ca o dovada a permanentei cautari de noi provocari, in anul 2007 se lanseaza "Spyder", un vehicul dotat cu doua roti in fata si una singura in spate, o noutate absoluta. Pentru asta au colaborat cu Bosch si au realizat unicul VSS, un sistem care asigura o excelenta stabilitate si tractiune.

In anul 2009 peste 1300 de dealeri din America, Canada, Europa,  Rusia si Slovenia au luat parte la a 50 aniversare a Ski-Doo snowmobiles in Tampa, Florida. In perioada 28 februarie – 5 martie ei au fost martorii lansarii noii game de snowmobile.

F.A.Q

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.
Preturile pentru accesorii ATV/SXS difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.
Da, puteti cumpara accesorii in rate. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.
Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre