0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Utile Can-am Bombardier


Producator
Can-am  Bombardier Tub de soc

Can-am Bombardier Tub de soc

23 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Strap Replacement Kit for Retractable Ski Pylon

Can-am Bombardier Strap Replacement Kit for Retractable Ski...

24 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Ski Tow Eye

Can-am Bombardier Ski Tow Eye

49 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Mirrors for Sea-Doo SPARK

Can-am Bombardier Mirrors for Sea-Doo SPARK

131 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Wakeboard Rack

Can-am Bombardier Wakeboard Rack

204 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Comfort Seat for Sea-Doo SPARK 2up

Can-am Bombardier Comfort Seat for Sea-Doo SPARK 2up

261 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Comfort Seat for Sea-Doo SPARK 3up

Can-am Bombardier Comfort Seat for Sea-Doo SPARK 3up

308 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Tow Pro for Sea-Doo SPARK 3up

Can-am Bombardier Tow Pro for Sea-Doo SPARK 3up

382 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Pilon de schi retractabil

Can-am Bombardier Pilon de schi retractabil

415 EUR + TVA

Despre Bombardier

Totul a inceput in momentul in care  ne-am confruntat cu un adversar de temut: zapada. Astfel am inventat un nou sport: snowmobilul. Apoi ne-am indreptat atentia catre alte provocari. Inovatia nu este doar o pasiune pentru noi, este o traditie.

In 1937, Joseph-Armand "Bombardier" patenteaza primul vehicul capabil sa se deplaseze in conditii de zapada, denumit mai tarziu B7 snowmobile.

Inca din anul 1942, atunci cand J.A. Bombardier a fondat compania, numele nostru a fost sinonim cu creativitatea si calitatea. Spiritul  sau ne-a transmis legamantul de a fi mereu in cautarea unor noi frontiere si de a incerca in permanenta sa ne extindem. Astazi, in America, Europa si Asia-Pacific, aproape 5500 de oameni tin spiritul Bombardier in viata, in toate vehiculele recreationale si in absolut toate produsele create.

In BRP, adica Bombardier Recreational Products, inovatia si pasiunea sunt centrul, in jurul caruia se afla creatiile si serviciile noastre. Indiferent daca vorbim de skijet-urile Sea-Doo, snowmobilele Lynx si Ski-Doo, motoarele si kart-urile Rotax, ATV-urile Can-Am, roadster-ele Spyder si motoarele outboard Evinrude, aceste capodopere traiesc prin tehnologia moderna si designul de exceptie, toate inspirate de un singur gand, acela de a putea oferi clientilor nostri cele mai bune experiente.

Ca o dovada a permanentei cautari de noi provocari, in anul 2007 se lanseaza "Spyder", un vehicul dotat cu doua roti in fata si una singura in spate, o noutate absoluta. Pentru asta au colaborat cu Bosch si au realizat unicul VSS, un sistem care asigura o excelenta stabilitate si tractiune.

In anul 2009 peste 1300 de dealeri din America, Canada, Europa,  Rusia si Slovenia au luat parte la a 50 aniversare a Ski-Doo snowmobiles in Tampa, Florida. In perioada 28 februarie – 5 martie ei au fost martorii lansarii noii game de snowmobile.

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre